Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Κερατσίνι: Εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Αντιφασιστική εκδήλωση στο Κερατσίνι, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, διοργανώνει στις 5 το απόγευμα η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» όπου θα βρεθούν και οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ, του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη που δολοφονήθηκε πριν από περίπου χρόνο στα Πετράλωνα στην οδό Τριών Ιεραρχών, από δύο άτομα.


Οι κατηγορούμενοι που είναι ήδη προφυλακισμένοι και η δίκη τους θα συνεχιστεί στις 8 Ιανουαρίου, μαχαίρωσαν τον 27χρονο, ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του με ποδήλατο. 

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας.

Οι γονείς του 27χρονου Λουκμάν Ζαχζάτ, ο Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι, έχουν εκφράσει την επιθυμία να συναντήσουν την οικογένεια του Π.Φύσσα ενώ σε δήλωσή τους αναφέρουν: «καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας, όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο για αν ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια. Είναι κρίμα, χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους. Γιατί;»

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα με τηλεφωνική επικοινωνία ζήτησαν να μεταφερθούν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους στους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...