Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αχαρναί: Εμβολιασμοί σε ανασφάλιστα παιδιά


Η Αντιδήμαρχος κα Κυριακή Σαββίδη σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή Άνθρωπος», σας ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς στα ανασφάλιστα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων του Δήμου μας.




Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιάζουμε παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα», θα εμβολιαστούν παιδιά των οποίων οι γονείς δεν είναι ασφαλισμένοι σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας στο τηλέφωνο: 2132072328 κα Φανή Κουμπούρη.

«Πλήρης κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών μετά από παρέμβαση του Αντιδημάρχου»

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μιχάλης Βρεττός, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό για το θέμα της πλήρωσης των κενών των δασκάλων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης όπως ανακοινώθηκε και σε δελτίο τύπου (http://www.acharnes.gr/content/section-1159 ,21/01/2014) ήταν μετά τις πιέσεις του Αντιδημάρχου ο Υπουργός να δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το θέμα.

Σήμερα 30/01 είμαστε στην θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκίνησαν και μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών στα σχολεία της περιοχής μας. Ο στόχος της διοίκησης είναι κοινός- Καλύτερη Παιδεία για τα παιδιά μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...