Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Περιστέρι: Συνελήφθη ο ληστής με το ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα

Εισερχόταν στα υποκαταστήματα τραπεζών και, προσποιούμενος τον πελάτη με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, περίμενε τη σειρά του. Οταν πλησίαζε το ταμείο έδειχνε ή έδινε στον υπάλληλο της τράπεζας ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα χωρίς να γίνεται αντιληπτός από πελάτες και άλλους υπαλλήλους της τράπεζας.


Αυτό ακριβώς επιχείρησε ο εν λόγω 29χρονος και σε υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι. Μόνο που η υπάλληλος ενεργοποίησε τον συναγερμό και ο επίδοξος ληστής, αν και επιχείρησε να διαφύγει, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.

Οπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, από τα τέλη του 2011 ο συλληφθείς είχε διαπράξει συνολικά 15 ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαπιστώθηκε ότι, αφού αφαιρούσε τα χρήματα, τα τοποθετούσε σε τσάντα που είχε μαζί του και διέφευγε πεζός ή επιβιβαζόταν σε διερχόμενο ταξί.

Μετά τη διάπραξη κάθε ληστείας, ο 29χρονος διέφευγε στη Σερβία, όπου διέμενε μόνιμα με την αλλοδαπή, υπήκοο Σερβίας, σύζυγό του, προκειμένου να είναι δύσκολος ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε ανέρχεται στα 99.610 ευρώ και 100 δολάρια ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...