Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιρρόης, Μεταμόρφωση και Τανάγρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην οδό Καλλιρρόης στην Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου της Αθηνών-Λαμίας στη Μεταμόρφωση, και στο παράπλευρο δίκτυο της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων (Τανάγρα).

Αναλυτικά:

Στην Αθήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην οδό Καλλιρρόης λόγω εργασιών κατασκευής του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Συγκεκριμένα θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία σε μέρος του οδοστρώματος της οδού Καλλιρρόης, από τη δεξιά της πλευρά, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Αθ. Διάκου προς την οδό Χαμοστέρνας και σε μήκος 150 μέτρων πριν από τη γραμμή του STOP της φωτεινής σηματοδότησης Καλλιρρόης και Αμβρ. Φραντζή. Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Κατά τη συνέπεια η κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα της Καλλιρρόης θα πραγματοποιείται από το εναπομένον οδόστρωμα, το πλάτος του οποίου δε θα είναι μικρότερο των 8,65 μέτρων και θα χωρίζεται σε τρεις λωρίδες.

Στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, τα Σαββατοκύριακα 30/6-1/7 και 7-8/7 θα γίνει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας από τις 07.00 έως τις 17.00 στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου της Αθηνών-Λαμίας, λόγω εργασιών αποκατάστασης συρματόσχοινων ανύψωσης φωτιστικών σωμάτων. Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις αφορούν τους ακόλουθους οδικούς άξονες:

α) Σε πλάτος 2 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στον κλάδο εξόδου προς Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και σε μήκος 10 μέτρων.

β) Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Τατοΐου, επί της γέφυρας Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

γ) Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του κλάδου εξόδου προς Α/Κ Τατοΐου και σε μήκος 30 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

δ) Σε πλάτος 2 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στον κλάδο εξόδου προς Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, του ρεύματος κυκλοφορίας προς Λαμία και σε μήκος 20 μέτρων.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Τέλος, την περιοχή της Τανάγρας, λόγω εργασιών εγκατάστασης υπόγειου καλωδίου της ΔΕΗ θα γίνεται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, κατά τη χρονική περίοδο από 2/7 έως και 3/8 καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου και πιο συγκεκριμένα:

Α' ΦΑΣΗ:
Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, σε τμήμα 40 μ. πριν και μέχρι το όριο του Έργου Παραχώρησης, ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Β' ΦΑΣΗ:
Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, στο τμήμα από τη συμβολή του με την ανώνυμη οδό και σε μήκος 80 μ., ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Γ' ΦΑΣΗ:
Σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά της ανώνυμης οδού, στο ύψος της συμβολής της με τον αριστερό παράπλευρο.

Δ' ΦΑΣΗ:
Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, στο τμήμα από το ύψος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων έως την ανώνυμη οδό (συνολικού μήκους 120 μ.), ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Ε' ΦΑΣΗ:
Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, στο τμήμα μεταξύ του δεξιού και του αριστερού παράπλευρου (συνολικού μήκους 150 μ.), ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

ΣΤ' ΦΑΣΗ:
1. Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, σε τμήμα 100 μ. πριν και μέχρι το ύψος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

2. Σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά του δεξιού παράπλευρου, στο ύψος 100 μ. πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων.

3. Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, στο ύψος 100 μ. πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων και σε μήκος 32 μ., ρεύμα κυκλοφορίας από Μαλακάσα προς Σχηματάρι.

Ζ' ΦΑΣΗ:
Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, σε τμήμα 250 μ. πριν και μέχρι το όριο του Έργου Παραχώρησης, ρεύμα κυκλοφορίας από Μαλακάσα προς Σχηματάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...