Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μια νέα εικόνα για το Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης

Ήταν το πρώτο τόσο ζεστό Σάββατο του καλοκαιριού αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε τους Atenistas να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου στην Ηλιούπολη. 

 Η κυρία Ματίνα Βενετιάδου και η διευθύντρια του Σχολείου κα. Κωνσταντίνα Κολιζέρα απευθύνθηκαν στους Atenistas για να ομορφύνουν το σχολείο τους. 

Αρχικά λοιπόν στα πλαίσια του προγράμματος “Νew Walls” σε συνεργασία με το Studio 4, υπό την εικαστική επιμέλεια του Ανδρέα Φακή, ο street artist Βασίλης Μαρκοσιάν έφτιαξε μια καταπληκτική τοιχογραφία απεικονίζοντας ένα διαφορετικού τύπου δάσος.

Βάφτηκαν τοίχοι, τοιχία, κάγκελα, διάδρομοι , μπασκέτες και όλα άλλαξαν μορφή (τα χρώματα τα χορήγησαν οι γονείς και η Τεχνοχρώμ Α.Ε που συμπαρίσταται θερμά στις δράσεις).

Πάνω απ’ όλα όμως ενσταλλάχθηκε μέσα μας ένα χρώμα ελπίδας βλέποντας όλα αυτά τα παιδιά με τα αμαξίδια να βοηθούν, να χαίρονται, να νιώθουν χρήσιμα, να μας διδάσκουν πόσο λίγο απέχει η ομορφιά από τα χέρια μας. Νομίζω πως όλοι θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για το δώρο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...