Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ - ΈΝΑΡΞΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Το τέλος των πανελληνίων εξετάσεων την προηγούμενη εβδομάδα σήμανε και την ολοκλήρωση της απόλυτα επιτυχημένης, πρώτης χρονιάς λειτουργίας του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχηθούμε σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές μας καλή επιτυχία με τα αποτελέσματά τους και καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τους εθελοντές καθηγητές που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και αφιλοκερδώς βοήθησαν τους μαθητές μας να φτάσουν με αξιώσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις τους.

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Η δράση του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» της ΜΚΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» όμως δεν σταματάει με την λήξη της σχολικής χρονιάς. Από τις 20 Ιουνίου ξεκινάνε, στον χώρο μας, ΔΩΡΕΑΝ θερινά τμήματα για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και θα εστιάσουν στην κάλυψη κενών καθώς και σε μία πρώτη επαφή των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του σχ. Έτους 2013-2014 με την ύλη των εξετάσεων. Τα τμήματα θα δημιουργηθούν βάσει της ζήτησης και των αναγκών που θα έχουν οι μαθητές. Οι μαθητές θα γίνονται δεκτοί με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως και κατά την προηγούμενη σχολική περίοδο.

Για ερωτήσεις σχετικά με την διαθεσιμότητα θέσεων στα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» και την δράση μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ) info@oloimazi.org

Επισκεφτείτε την σελίδα μας ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και γίνετε μέλη: www.oloimazi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...