Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Φωτοβολταϊκά έργα από την Eshop Energy στο Καπανδρίτι

Ένας φωτοβολταϊκός σταθμός ισχύος 99,84kw και πολλά οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, είναι μερικά μόλις από τα έργα που παρέδωσε η E-shop Energy στους πελάτες της, που εκμεταλλεύονται ήδη το υψηλό ηλιακό δυναμικό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φ/Β Πάρκο στο Καπανδρίτι

H E-shop Energy ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 99,84kW στην περιοχή Διελέζι Καπανδριτίου, στο νομό Αττικής. Το σύστημα υλοποιήθηκε με 416 Φ/Β πλαίσια Upsolar U-M240P πολυκρυσταλλικού πυριτίου ισχύος 240Wp ανά πλαίσιο, αντιστροφείς (inverter) στοιχειοσειράς (string) της εταιρείας SMA και βάσεις στήριξης της εταιρίας ALUMIL. Η εγκατάσταση χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερη μορφολογία του γηπέδου εγκατάστασης καθώς και την μεγάλη κλίση που παρουσίαζε κατά τον άξονα Ανατολής – Δύσης. Για να καταστεί δυνατή η εγκατάσταση των συστημάτων στήριξης των πλαισίων πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση βαθμιδών, η οποία προέκυψε κατόπιν αναλυτικής μελέτης σκιάσεων για την μεγιστοποίηση της παραγωγής και την βέλτιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου.

Οι ιδιοκτήτες του νέου φωτοβολταϊκού σταθμού μας είπαν: “Χαρήκαμε που είδαμε ότι οι προσδοκίες μας επαληθευτήκαν. Η E-shop Energy έδειξε επαγγελματισμό, παραδίδοντας το έργο σύμφωνα με τις προδιαγραφές και εντός προδιαγεγραμμένου χρονικού πλαισίου. Υπήρξε τακτική ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών, μεταφέροντας μας ένα αίσθημα ασφάλειας, όσον αφορά στην ολοκλήρωση του έργου. Η συμβολή της Eshop Energy ξεπερνούσε τα αμιγώς τεχνικά θέματα, βοηθώντας μας και σε διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν στις σχέσεις της εταιρείας μας με τις ρυθμιστικές αρχές των ΑΠΕ.”

Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα

Παράλληλα η E-shop Energy ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και σύνδεση πολλών νέων οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με μέγιστο χρόνο ολοκλήρωσης εγκατάστασης μικρότερο των τεσσάρων ημερών. Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν:

• Εγκατάσταση στέγης στο Μελίσσι Κορινθίας ισχύος 8.64 kW: δίριχτη στέγη με κεραμίδι ρωμαϊκού τύπου σε κλίση 15 μοιρών, συνολικής επιφάνειας εγκατάστασης 70 τ.μ.

Μας είπαν: “Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής, την αποκατάσταση του χώρου και την εξαιρετική λειτουργία του έργου”.

• Εγκατάσταση στέγης στο Βόλο ισχύος 3.84 kW: δίριχτη στέγη με κεραμίδι βυζαντινού τύπου σε κλίση 15 μοιρών, συνολικής επιφάνειας εγκατάστασης 35 τ.μ.

Μας είπαν: “Σχετικά με την όλη διαδικασία εγκατάστασης Φ/Β συστήματος στέγης, έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την άψογη συνεργασία μας και την πιστή τήρηση του όλου χρονοδιαγράμματος.”

Η Eshop Energy, αναλαμβάνει υπεύθυνα όλα τα στάδια της διαδικασίας εξετάζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση. Στο site του e-shop.gr έχει αναρτηθεί αναλυτικά όλη η απαραίτητη πληροφόρηση ενώ έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός οδηγός, που δίνει άμεσα στον καταναλωτή την δυνατότητα εκτίμησης των προσδοκόμενων εσόδων, εισάγοντας τα δεδομένα της επιφάνειας που ενδιαφέρεται να καλύψει. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του ειδικά διαμορφωμένου τμήματος έχει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία για να καλύψει κάθε απορία μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 500 550, ενώ όλη η ενημέρωση είναι διαθέσιμη και σε οποιοδήποτε από τα 53 eshop points σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...