Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η «9η Εορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 και από ώρας 6.30 μ.μ. έως 11.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η 9η κατά σειρά Εορτή του Παιδιού, που διοργανώνει με επιτυχία το Γραφείο Νεότητος, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.

Για πάνω από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, χιλιάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους από όλη την Αττική, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα 25 περίπτερα-δοκιμασίες από τα οποία αποκόμισαν δώρα και μαζί με τα υπόλοιπα συνολικά 37 περίπτερα όλα μαζί, μπόρεσαν επίσης να δροσιστούν από το Αναψυκτήριο, να φάνε νηστήσιμα γλυκίσματα, παγωτά, σουβλάκια, πίτσες, μαλλί της γριάς, να ψυχαγωγηθούν με κουκλοθέατρο,
θεατρικά δρώμενα, κινούμενα σχέδια, κινηματογράφο, χορευτικά, και μουσική από διάφορα εφηβικά μουσικά συγκροτήματα, φυσικά όλα δωρεάν προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, έδωσε για άλλη μια χρονιά το παρών και είχε την ευκαιρία, τόσο να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, τους γονείς και γενικότερα κόσμο, μοιράζοντας εικονάκια και την ευχή του.

Είχε επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα 37 περίπτερα, και να στηρίξει τους κατηχητές, τους μουσικούς, τους χορευτές και τους ευρύτερα εθελοντές, οι οποίοι διακόνησαν αυτή τη γιορτή και συνέβαλαν όλοι μαζί στο ωραίο αυτό αποτέλεσμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, έδωσε σε όλους αυτούς στο τέλος της Γιορτής διάφορες ευλογίες από βιβλία και δώρα, εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του.

Την ώρα που όλη η χώρα μας είχε την αγωνία για τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών για το άμεσο μέλλον της, τελικά το χαμόγελο των παιδιών και η ικανοποίησή τους, την οποία εισπράξαμε όλοι από αυτή την γιορτή, είναι η καλύτερη απάντηση και η προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο...

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...