Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Kαμίνι την Τρίτη η χώρα με το θερμόμετρο στους 40 βαθμούς

Τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Τρίτη στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τους 39 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος στην Αττική.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, μέτριοι, και μόνο στην ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται να φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές καθώς και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας, κυρίως στα γύρω ορεινά.

Στην Αττική ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 39 βαθμούς και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων το απόγευμα στα γύρω ορεινά, ενώ τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού.

Αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία την Τετάρτη, κυρίως στα ανατολικά, λόγω των βορείων ανέμων, τοπικά ως 7 μποφόρ, που θα επικρατήσει έως και την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...