Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέο σχολικό κτίριο στο Ολυμπιακό Χωριό


O Aντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Πολεοδομίας, Μιχαήλ Βρεττός με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει τους δημότες του Δήμου Αχαρνών, ότι ένα νέο διδακτήριο παραδόθηκε στη Δημοτική Αρχή από τον Ο.Σ.Κ.Α.Ε, τη Παρασκευή 07-06-2013, παρουσία των υπευθύνων του Δήμου και των επιβλεπόντων μηχανικών του Ο.Σ.Κ.Α.Ε.

Πρόκειται για το νεότευκτο 6ο Λύκειο Αχαρνών (επί της οδού Πύρου Δήμα στο Ολυμπιακό Χωριό) στο οποίο θα μεταστεγαστεί το ανωτέρω Λύκειο όπου μέχρι σήμερα συστεγάζεται και συλλειτουργεί με το 4ο Γυμνάσιο (Ολυμπιακό Χωριό).

Το νέο διδακτήριο διαθέτει δώδεκα (12)αίθουσες διδασκαλίας, μια (1) αίθουσα ξένων γλωσσών, μια (1) αίθουσα Τεχνολογίας, μια (1) αίθουσα βιολογίας ,ένα (1)εργαστήριο φυσικής-χημείας, μια (1) αίθουσα Η/Υ, μια (1) αίθουσα βιβλιοθήκης, μια (1)αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, καθώς και σύστημα φωτοβολταικών στοιχείων για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η μεταφορά του σχολικού εξοπλισμού στο νέο διδακτήριο θα γίνει με την ευθύνη των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου εντός των προσεχών ημερών ώστε με την έναρξη του σχολικού έτους να λειτουργήσει το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...