Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ρεπούση - ΔΗΜΑΡ: Οξύ το πρόβλημα αποκομιδής σκουπιδιών στην Αίγινα

Δήλωση της βουλευτού της Δημοκρατικής Αριστεράς Α’ Πειραιά, Μαρίας Ρεπούση, αναφορικά με τα προβλήματα αποκομιδής απορριμμάτων στην Αίγινα

«Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί παρέα με γεμάτους τους κάδους απορριμμάτων. Το πρόβλημα παραμένει οξύ και όχι μόνον πλήττει τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού αλλά και τη δημόσια υγεία των πολιτών του νησιού. Επικοινωνήσαμε με το Δήμαρχο της Αίγινας κ. Θεοδόσιο Σακκιώτη και ενημερωθήκαμε για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να λύσει το ζήτημα με δραματικά μειωμένη τη δημόσια χρηματοδότηση και την έλλειψη προσωπικού και μέσων. Μετά την επικοινωνία μας με το Δήμαρχο απευθυνθήκαμε στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό και ζητήσαμε την άμεση συνδρομή του με πόρους και μέσα, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων το συντομότερο δυνατό.

Όσο κι αν η οικονομική κατάσταση απαιτεί μείωση των δημόσιων δαπανών, δεν επιτρέπεται η μείωση αυτή να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...