Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Απάντηση του Δήμου Πεντέλης στις περιβαλλοντικές ανησυχίες του κ.Γραφάκου

Σχετικά με το ρέμα στον Αγ. Σύλα στην Ν.Πεντέλη και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες... του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ρωτάμε :

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο κ. Γραφάκος, ότι στο πέρασμα του μόνο αποκαΐδια άφησε στα οικονομικά της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων που επωμίστηκαν και οι τρεις Δημοτικές Κοινότητες, και καλούνται δυστυχώς να αποπληρώσουν οι Πεντελιώτες και οι Μελισσιώτες την επόμενη 10ετία τουλάχιστον;

Η Διοίκηση Στεργίου συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα που άφησε ο κ. Γραφάκος, οργανώνει, προγραμματίζει με σύνεση και καθαρότητα και σίγουρα ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθειά της στα περιβαλλοντικά θέματα. Συγκεκριμένα οι Μελισσιώτες έχουν δει:

1. Την επί χρόνια «χωματερή» στο κοιμητήριο Μελισσίων, να καθαρίζεται, και να αποτελεί χώρο σεβασμού και μνήμης των νεκρών.

2. Να ξηλώνονται όλες οι διαφημιστικές πινακίδες στη Λ.Πεντέλης και στην Α.Παπανδρέου.

3. Από το Μάιο έως και τον Ιούλιο κάθε Κυριακή δύο χρόνια τώρα, το Δήμαρχο και εθελοντές να καθαρίζουν τα πάρκα και τα δάση της πόλης μας.

4. Δενδροφυτεύσεις στο περιβάλλοντα χώρο του κοιμητηρίου Μελισσίων και στο Πεντελικό βουνό, με την εκκωφαντική απουσία πάντα όλων των τιμητών του περιβάλλοντος.

5. Το εθελοντικό κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί με το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, χειμώνα στα χιόνια και καλοκαίρι στις πυρκαγιές, χωρίς Αυγουστιάτικες διακοπές, πάντα στις επάλξεις.

Εκεί δεν είδαμε ποτέ τον κ. Γραφάκο, ο οποίος προφανώς και σε κάποια παραλία θα ξεκουράζεται και θα κρίνει εκ του ασφαλούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...