Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αυτοί κατηγορούνται για τον βιασμό της τενίστριας στον Μαραθώνα.


Τρεις Γάλλοι τενίστες, δύο από αυτούς επαγγελματίες είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για βιασμό της 25χρονης Αμερικανίδας τενίστριας Άσλεϊ Μούρντοκ σε τουρνουά τένις στον Μαραθώνα.

Πρόκειται για τους Αλεξάντρε Μασά και Γιανές Λορέντ. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Η Αμερικανίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους τρεις Γάλλους, έναν Γερμανό -κατά πάσα πιθανότητα προπονητή- και έναν Ρουμάνο -κατά πάσα πιθανότητα υπάλληλο του ξενοδοχείου-.

Άπαντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες με τον Μάσα να παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Αμερικανίδα όμως δεν επρόκειτο περί βιασμού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, απλά βρέθηκε τη λάθος στιγμή σε λάθος μέρος.

Ο Λορέντ συνελήφθη κοντά στην Τρίπολη, ενώ ο τρίτος Γάλλος παίκτης του τουρνουά, Τομάς Λεμπούλτς δήλωσε στη «Le Figaro: «Ξέρω τι συνέβη, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι 'αυτό. Είναι άνθρωποι που γνωρίζω πολύ καλά . Δεν θα ήθελε να αποκτήσει μεγαλύτερη έκταση η συγκεκριμένη ιστορία».

Όπως κατέθεσε η τενίστρια, το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου μετά από αγώνες τένις, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταλήξει με τον Ρουμάνο ανιματέρ σε απομονωμένο χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Ωστόσο, ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι 4 άλλοι άνδρες, οι οποίοι την κρατούσαν ανά δύο και την βίαζαν διαδοχικά για πολύ ώρα καταγγέλλει η ίδια σύμφωνα με την Espresso, ενώ μάλιστα υποστηρίζει πως την έχουν τραβήξει και βίντεο.

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης της, η ανέβηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όπου κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ και μέσα σε λίγες ώρες οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν.

Η Αμερικανίδα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο παρακολουθείται από ψυχολόγο μέχρι να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...