Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Βαρυμπόμπη: Aυτοί είναι η μητέρα και ο γιος που εξανάγκαζαν 34χρονη σε ερωτικό τρίγωνο!

 

Η 59χρονη έταζε στη γυναίκα ότι θα την απαλλάξει από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της εδώ και μία περίπου δεκαετία - Γιος και μάνα την εκβίαζαν ότι θα δημοσιεύσουν βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές


Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δύο ημεδαπών, μητέρας και γιου, ηλικίας 59 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 9-10-2013 στη Βαρυμπόμπη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για απάτη και εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Α) ΚΩΤΣΟΥ Σοφία του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα.



Β) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Γεωργίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.



Ειδικότερα, η 59χρονη με διάφορα απατηλά τεχνάσματα (μαντεία και μαγεία) διαβεβαίωνε μία 34χρονη ημεδαπή ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, την τελευταία δεκαετία είχε καταφέρει να της αποσπάσει με την ίδια μέθοδο συνολικά 112.000 ευρώ.

Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2013 μέχρι σήμερα, οι δύο συλληφθέντες εκβίαζαν από κοινού την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.

Μετά από καταγγελία της 34χρονης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία συνελήφθησαν η 59χρονη και ο 38χρονος, την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ένα περίστροφο μάρκας TAURUS .
-Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.
-Εννέα φυσίγγια.
-Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop , tablet , ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.)



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ, απλής συνέργειας στην παραπάνω πράξη, εκβίασης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοκατοχής και παράβασης του Νόμου «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...