Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ: Στο νεκροτομείο εδώ και δύο μήνες το άψυχο σώμα του βρέφους από το Αλεποχώρι

Τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια του άτυχου βρέφους από το Αλεποχώρι, το οποίο σκότωσε η ίδια του η μητέρα του μέσα στην κούνια και το έβαλε στην κατάψυξη το καλοκαίρι.


Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όμως εδώ και... δύο μήνες το άψυχο σώμα του βρέφους μένει στο ψυγείο του νεκροτομείου στο ΠΓΝΠ, αφού ο πατέρας του δεν είχε προλάβει να το δηλώσει στο Ληξιαρχείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα υπογραφής για την ταφή του μόνο η μητέρα του, η οποία όμως βρίσκεται στον Κορυδαλλό και αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο πατέρας του βρέφους δεν μπορεί να αποδείξει την συγγένεια τους με αποτέλεσμα το νεκρό σώμα του μωρού να παραμένει στο ψυγείο εδώ και δύο μήνες.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο ισχύει και για το άψυχο σώμα του βρέφους, το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε χωματερή στα Λεχαινά. Όπως είχαν διαπιστώσει τότε οι αρχές, το μωρό σκότωσε η 22χρονη μητέρα του από την Αλβανία με την βοήθεια της μητέρας της και το πέταξαν στα σκουπίδια, όμως λόγω γραφειοκρατίας

Πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...