Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο την Τρίτη 1η Οκτώβρη στον Ασπρόπυργο

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες των μαζικών φορέων, κινήσεων, συνδικάτων, που καλούν σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Ασπρόπυργο την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στις 6.30μμ


Με τίτλο "Nα βγούμε από το μικρόκοσμο μας", η "Πρωτοβουλία Αντίστασης Ασπροπύργου", αναφέρει: "Σήμερα η ζωή μας υποτιμάται συνεχώς. Η φτώχεια, η ανεργία ,η κακοπληρωμένη εργασία έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις. Εργασιακά κεκτημένα καιδημόσιες δομές (υγεία, εκπαίδευση, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ) καταργούνται ή γίνονται απρόσιτα για να συνεχίσουν να πλουτίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών.Η περιοχή μας είναι από τις πιο υποβαθμισμένες στη χώρα και ως εκ τούτου από τις πιο πληττόμενες των βάρβαρων πολιτικών του Δ.Ν.Τ., της Ε.Ε. και της δικομματικής πλέον συγκυβέρνησης-υπαλλήλου τους. Eίμαστε εδώ και χρόνια η «πίσω αυλή» της Αθήνας για κάθε είδους περιβαλλοντικά και κοινωνικά πειράματα που ευτελίζουν, υποβαθμίζουν και δυσκολεύουν τη ζωή μας. Το σύστημα με αυτόν τον τρόπο δίνει πρόσφορο έδαφος στο δηλητήριο του φασισμού να ριζώνει στον τόπο μας.Ενάντια στη γενικευμένη επίθεση που δεχόμαστε από κράτος και κεφάλαιο πρέπει να προτάξουμε την Αντίσταση και την Αλληλεγγύη από τα κάτω.Παίρνουμε την Πρωτοβουλία, ανεξάρτητα από πολιτικές-ιδεολογικές-κομματικές ταυτότητες να αναπτύξουμε συλλογικές μορφές δράσης και να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

Να υψώσουμε φωνή Αντίστασης στην περιοχή!
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ή ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, Ι.Κ.Α., ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ., ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟ
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ".

Επίσης το εργατικό κέντρο Ελευσίνας και Δυτ. Αττικής, σε ανακοίνωσή του τονίζει πως: "Το Θριάσιο Πεδίο μία περιοχή που έχει χαρακτηριστεί κατά το παρελθόν, για τους αγώνες του ενάντια στον φασισμό και στο ναζισμό, εγκαθιδρύοντας με εργατικούς κοινωνικούς αγώνες την Δημοκρατία στην ευρύτερη περιοχή και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη την Πατρίδα, δεν μπορεί να μείνει αδιάφορο στην βία και τον αυταρχισμό των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Πεδίου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για Ενότητα και Δημοκρατία, απέναντι στα τάγματα εφόδου του φασισμού.   Απέναντι στις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής.

Δημιουργούμε μία δημοκρατική αλυσίδα συσπείρωσης και αλληλεγγύης για όλη την ελληνική κοινωνία, που θα ξαναστείλει στο χρονοντούλαπο της απομόνωσης τους νοσταλγούς του ναζισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί όλα τα Σωματεία της δύναμής του, κάθε εργαζόμενο που εργάζεται και κατοικεί στο Θριάσιο, να πάρει μέρος στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν Σύλλογοι, Σωματεία και μαζικοί φορείς, το οποίο έχει την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση του ΕΚΕ-ΔΑ.

Όλοι στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο την Τρίτη 1η Οκτώβρη, ώρα 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...