Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Προφυλακίστηκε ο εγγονός για το άγριο έγκλημα στη Ραφήνα

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη γιαγιά του και στη συνέχεια την τεμάχισε και να την πέταξε σε κάδο απορριμάτων στη Ραφήνα.


Μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας του έδειξαν το δρόμο για την φυλακή καθώς δεν πείστηκαν από τον ισχυρισμό του ότι ο θάνατός της γιαγιάς του οφείλεται σε ατύχημα.

Από την πρώτη στιγμή η έρευνα της Αστυνομίας στράφηκε στο στενό περιβάλλον του θύματος και διαπιστώθηκε ότι ο εγγονός της έμενε πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί το πτώμα.

Αρχικά, ο 28χρονος εγγονός της άτυχης γυναίκας είχε προσαχθεί ως ύποπτος στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Από το δακτυλοσκοπικό έλεγχο προέκυψε ότι αποτυπώματά του βρέθηκαν τόσο στα πειστήρια που κατασχέθηκαν στον τόπο ανεύρεσης του τεμαχισμένου πτώματος όσο και στο διαμέρισμα του θύματος.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- διάφορα κοσμήματα, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια, καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια.

newsroom naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...