Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Ασπρόπυργο, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου

Τη συμμετοχή του στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Ασπρόπυργο, ανακοίνωσε το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και Δυτ. Αττικής. 


Στο κάλεσμά του αναφέρει: "Το Θριάσιο Πεδίο μία περιοχή που έχει χαρακτηριστεί κατά το παρελθόν, για τους αγώνες του ενάντια στον φασισμό και στο ναζισμό, εγκαθιδρύοντας με εργατικούς κοινωνικούς αγώνες την Δημοκρατία στην ευρύτερη περιοχή και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη την Πατρίδα, δεν μπορεί να μείνει αδιάφορο στην βία και τον αυταρχισμό των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Πεδίου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για Ενότητα και Δημοκρατία, απέναντι στα τάγματα εφόδου του φασισμού.   Απέναντι στις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής.

Δημιουργούμε μία δημοκρατική αλυσίδα συσπείρωσης και αλληλεγγύης για όλη την ελληνική κοινωνία, που θα ξαναστείλει στο χρονοντούλαπο της απομόνωσης τους νοσταλγούς του ναζισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί όλα τα Σωματεία της δύναμής του, κάθε εργαζόμενο που εργάζεται και κατοικεί στο Θριάσιο, να πάρει μέρος στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν Σύλλογοι, Σωματεία και μαζικοί φορείς, το οποίο έχει την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση του ΕΚΕ-ΔΑ.

Όλοι στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο την Τρίτη 1η Οκτώβρη, ώρα 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...