Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πέραμα κατά της Χρυσής Αυγής την Τρίτη

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Χρυσής Αυγής θα προχωρήσει την Τρίτη το ΚΚΕ στο Πέραμα μετά την επίθεση που δέχθηκαν μέλη του κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης την περασμένη Παρασκευή.


Τη συγκέντρωση που έχει  προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης πραγματοποιούν ο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών – Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ.

«Πρόκειται για προσχεδιασμένη εγκληματική επίθεση. Η βαθιά και παρατεταμένη κοινωνική – οικονομική κρίση της χώρας είναι το θερμοκήπιο για να αναπτυχθούν οι φασίστες και να βρουν έδαφος οι μέθοδοί τους» τονίζεται σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Από την επίθεση είχαν τραυματιστεί εννέα άτομα, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...