Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Planetbook - Εκδήλωση για το περιβάλλον» από τον δήμο Αχαρνών

Στο πλαίσιο της διαρκούς περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνει το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι για το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία των Αντιδημάρχων Πρασίνου και Μικρών Αστικών παρεμβάσεων κ. Νίκου Ξαγοράρη και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ.Κων/νου Σαββίδη και τις διευθύνσεις αυτών.

Θα παρουσιάσουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:00,στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, το Planetbook, το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι για το περιβάλλον και τον πλανήτη, που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα παιχθεί επιδαπέδια από τους μικρούς μας φίλους συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.

Μέσα από τις 700 ερωτήσεις γνώσεων που αφορούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας, τις ΜΚΟ για την προστασία του και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (τη ΓΗ, τον ΑΕΡΑ, το ΝΕΡΟ, τον ΗΛΙΟ) οι παίκτες ευαισθητοποιούνται και. ενημερώνονται για την ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στο περιβάλλον., ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Ορνιθολογική και Ευρωπαϊκή Έκφραση) και στη ζώνη όπου «σώζουμε τον πλανήτη».

Οι παίκτες που θα καταφέρουν να σκαρφαλώσουν στο «δέντρο της σωτηρίας», θα κερδίσουν πλούσια δώρα καθώς και από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Planetbook!

Συμμέτοχη μπορούν να δηλώσουν παιδιά από 8-14 ετών στα τηλέφωνα: 2132072304 και 545

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...