Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα από μαζικούς φορείς

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, φορείς πολιτών, καθηγητών και εργαζομένων του Δήμου, επισκέφτηκε το Σάββατο 21/9 το ΛΖ΄ Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και συναντήθηκε με τον Διοικητή του.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγγελία του ανησυχητικού περιστατικού της διαρκούς παρενόχλησης και διατάραξης της οικογενειακής ειρήνης του προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Χρήστου Παναγιωτόπουλου που κατέληξε σε απειλή της ζωής του, από άγνωστό πολίτη του Βύρωνα.

Η συνάντηση με τον Διοικητή του Τμήματος έγινε αφού προηγουμένως ο πρόεδρος των εργαζομένων είχε καταγγείλει δύο φορές το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα και είχε καταθέσει και έγγραφη αναφορά.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι απόψεις των φορέων και ζητήθηκε να διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια των πολιτών όταν έρχονται σε επαφή με την ΕΛΑΣ και να τους παρέχεται ουσιαστική ασφάλεια.

Ο Διοικητής του ΛΖ΄ Αστυνομικού Τμήματος αφού άκουσε προσεκτικά αυτά που κατέθεσαν οι φορείς εγγυήθηκε ότι δεν πρόκειται να ενοχληθεί ξανά ο πρόεδρος του σωματείου.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γουδέλης Τάσος, Κατωπόδης Άκης, Σωτηρόπουλος Αλέξης και Χαλικιάς Χριστόφορος.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Τζιωρτζιώτης Σταύρος.

Οι δημοτικές παρατάξεις Στάση Βύρωνα, Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών, Δύναμη Ελπίδας, Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή.

Το σωματείο εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, Ο σύλλογος δασκάλων ¨Ρόζα Ιμβριώτη¨ Οι Πολίτες του Βύρωνα, Η ανοιχτή πρωτοβουλία ενάντια στα χαράτσια και το ΕΠΑΜ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ/ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων δήμου Βύρωνα εκφράζει την συμπαράσταση του στον συνάδελφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο, πρόεδρο του σωματείου μας , που την Παρασκευή 20/9/2013 στις 6:00 π. μ απειλήθηκε να μαχαιρωθεί  από άνθρωπο γνωστό στις αστυνομικές αρχές. Θεωρούμε πως η ενέργεια αυτή δεν είναι τυχαία.
Ο συνάδελφος  Χρήστος Παναγιωτόπουλος είναι γνωστός για την κοινωνική δράση του και ως πρόεδρος του σωματείου μας αλλά και γενικότερα στο δήμο Βύρωνα.
Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης από τις αρμόδιες αρχές .
Καλούμε σε επαγρύπνηση όλους τους συναδέλφους μας από κοινού να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες που στόχο έχουν να σπείρουν τον φόβο και την τρομοκρατία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...