Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Και νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανατροπή»

Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αττικής από τον συνδυασμό «Ανατροπή για την Αττική» του Νίκου Νικολόπουλου. Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη είναι οι:


1. Σαραντίδης Ευάγγελος
Ο κ. Σαραντίδης είναι Πολιτικός Επιστήμονας και έχει εργαστεί ως στέλεχος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα, στον τομέα των πωλήσεων, ενώ έχει διατελέσει και διευθυντικό στέλεχος στον Σύνδεσμο Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος.
Ο ίδιος δήλωσε: «Η συμμετοχή μου στο Κίνημα Ανατροπής είναι το αποτέλεσμα της υποχρέωσης που αισθάνομαι ως πολίτης για την μεγάλη δημοκρατική αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη ο τόπος. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί, εάν εμείς οι πολίτες δεν το επιδιώξουμε.

2. Αλεξανδροπούλου Μαρία
Η κ. Αλεξανδροπούλου είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Λιλ στην Γαλλία, με 20ετή εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το Δίκαιο Ανηλίκων (ποινικό Δίκαιο & αναμορφωτικά μέτρα επανένταξης), το Δίκαιο των μεταναστών (υπεράσπιση των ξένων προς απέλαση), το Αστικό και Εταιρικό Δίκαιο. Είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΑΣΤΡΑΙΑ»,με σκοπό την διαχείριση και ανάπτυξη σε διεθνή, ευρωπαϊκά, εθνικά και περιφερειακά, διασυνοριακά προγράμματα παροχής δωρεάν νομικών υπηρεσιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Αναφορικά με την υποψηφιότητά της σημείωσε: «Πιστεύω στην αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό. Η Περιφέρεια πρέπει να οργανώσει τις υποδομές μέσα στις οποίες ο νέου τύπου, πολίτης, θα λειτουργήσει ενεργά, ασχολούμενος με τον συμπολίτη του, αλλά και θα βρει την θέση του και το ενδιαφέρον του για τα Κοινά. Η συμμετοχή μου στην ανατρεπτική προσπάθεια ανασυγκρότησης της Περιφέρειας, αποτελεί έκφραση ανάγκης και θέλησης για δράση και αποδέσμευση από το κρατούν σύστημα εξουσίας, αλλά και για να ξαναβρεί η Χώρα μας την θέση της και την αξιοπιστία της, στην Ευρώπη».

3. Κολόζη Παρασκευή
Η κ. Κολόζη έχει πτυχίο ψυχολογίας και έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ως υπεύθυνη επικοινωνίας, ενώ έχει και δημοσιογραφική εμπειρία, εργαζόμενη στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυριανη» το 2003, αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Η κ. Κολόζη τόνισε: «Όλοι αισθανόμαστε ότι η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο. Και γι’ αυτό όλοι πρέπει να κινητοποιηθούμε ώστε να στείλουμε το μήνυμα των αλλαγών που έχει ανάγκη η Αττική, αλλά και συνολικότερα η χώρα μας»

4. Παπαδοπούλου Μαρία
Η κ. Παπαδοπούλου έχει σπουδάσει νοσηλευτική και έχει εργαστεί ως νοσηλεύτρια στο ΙΚΑ, αλλά και ως γενική γραμματέας στους Έκτακτους Υγειονομικούς του ΙΚΑ και τους Μόνιμους Υγειονομικούς του ΙΚΑ.
Η ίδια ανέφερε: «Για πολλά χρόνια ακούω ότι η τύχη της Ελλάδας εξαρτάται από τους πολίτες της. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη. Μαζί με ανθρώπους που πιστεύουν στην μεγάλη αλλαγή, στην πατρίδα και στις δυνάμεις του λαού μας. Ο Μάιος θα στείλει το μήνυμα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...