Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η δεύτερη τετράδα υποψηφίων της «Ανατροπής»

Την δεύτερη τετράδα υποψηφίων του συνδυασμού «Ανατροπή για την Αττική» ανακοίνωσε την Τρίτη ο Νίκος Νικολόπουλος, συνεχίζοντας την δημοσιοποίηση των υποψηφίων του συνδυασμού του σε καθημερινή βάση, όπως έχει δεσμευτεί.


Οι τέσσερις υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν την Τρίτη είναι οι:


1 Φουντέα Κωνσταντίνα
Η κ. Φουντέα είναι δικηγόρος – εργατολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας, αλλά και από το Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ. Έχει μετεκπαιδευτεί στο κινέζικο εμπορικό και εργατικό δίκαιο και έχει δύο εκδόσεις στο ενεργητικό της, το «Εργατικό Ατομικό-Συλλογικό, Ευρωπαϊκό Δίκαιο» και το «Δίκαιο Ανταγωνισμού στην Ελλάδα» (στην γερμανική γλώσσα).
Η κ. Φουντέα σε δήλωσή της αναφέρει: «Δεν υπάρχει κλάδος και τομέας του παραγωγικού ιστού της χώρας που να μην έχει πληγεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια, αποσαθρώνοντας περαιτέρω την οικονομία, αλλά και την ίδια την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα. Οφείλουμε να αντιστρέψουμε τις επικρατούσες συνθήκες, ώστε οι Έλληνες να μπορούν να παράγουν σε ένα περιβάλλον οικονομικής και εργασιακής ασφάλειας».

2. Μαστροδήμος Σπύρος
Ο κ. Μαστροδήμος είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος αλλά και Γεωπόνος. Έχει αποκτήσει ειδίκευση στην Στατιστική και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου παιδαγωγικών σπουδών και έχει εργαστεί επί οκτώ χρόνια στην Ειδική Αγωγή
Σε δήλωσή του, σημειώνει: «Σε καιρούς, τόσο δύσκολους όσο και κρίσιμους, η συμμετοχή μας στην προσπάθεια ανατροπής της σημερινής κατάστασης, όπως επίσης και η ψήφος του λαού στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι η χρησιμότερη και αποτελεσματικότερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να αποκόψουν τους πολίτες από την πολιτική και να ισοπεδώσουν την κοινωνία».

3. Σπυρίδης Σάββας
Ο κ. Σπυρίδης είναι μηχανικός και εργάζεται ως μελετητής και επιβλέπων τεχνικών έργων, με εξειδίκευση στις επεκτάσεις Σχεδίου Πόλης και τις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων.  Υπήρξε αντιδήμαρχος στον δήμο Αναβύσσου, καθώς επίσης και προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, ενώ παράλληλα είναι και μέλος της ΜΚΟ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δηλώνει: «Ελλάδα και Ορθοδοξία αποτελούν δύο ακατάλυτες δυνάμεις, όσο και αν επιχειρείται να σπιλωθούν, όσο και αν χτυπιούνται. Πιστεύουμε στην Ελλάδα, πιστεύουμε στην Ορθοδοξία, πιστεύουμε στην κληρονομιά μας και γι’ αυτό πιστεύουμε στο μέλλον αυτού του τόπου, που θα διεκδικήσουμε δυναμικά και με πάθος».

4. Τρυφωνόπουλος Σπυρίδων
Ο κ. Τρυφωνόπουλος είναι γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο των εκδόσεων και των εκτυπώσεων, διαθέτοντας σύγχρονη μονάδα επί σειρά ετών στην Αθήνα.
Ο ίδιος, δήλωσε: «Όλοι έχουμε ανάγκη από μία μεγάλη αλλαγή και όλοι πρέπει να διεκδικήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας. Αυτή η διεκδίκηση μας ενώνει και μας δυναμώνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...