Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Τέσσερα άτομα υπέδειξαν στις αρχές τα θύματα της ΧΑ στο Πέραμα

Μετά τις καταθέσεις των μελών του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου αναμένεται να εκδωθούν νέα εντάλματα σύλληψης


Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκαν αιματηρή επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια αφισοκόλλησης στο Πέραμα περιέγραψαν στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια τα εννέα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους στην ανακρίτρια οι εννέα φέρεται να υποστήριξαν ότι έχουν αναγνωρίσει τέσσερα άτομα από τη επιτιθέμενη ομάδα, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για άλλη υπόθεση.

Η κατάθεση αυτή ταυτίζεται με τα στοιχεία της Αστυνομίας κι έτσι μετά τις σημερινές καταθέσεις η εισαγγελία αναμένεται να εκδώσει εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία τους, η ομάδα που τους επιτέθηκε αποτελούνταν από 50 περίπου άτομα που κρατούσαν λοστούς και καδρόνια.

Όπως είπαν στην ανακρίτρια όταν οι δράστες έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, άρχισαν να φωνάζουν και να ρωτούν ποιος είναι ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου. Αφού άρχισαν να διαπληκτίζονται με τα μέλη και τον πρόεδρο του συνδικάτου, στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα στη Ζώνη να τα ξεχάσετε».

Υπενθυμίζεται ότι από την απρόκλητη επίθεση είχαν τραυματιστεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...