Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς στο Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης και το Δήμο Καλλιθέας

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης και το Δήμο Καλλιθέας

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης και το Δήμο Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, οι δράσεις περιλαμβάνουν:
1. Πρόγραμμα Δωρεάν Πρόβλεψης Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων (μέτρηση Heart Score).  Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει τη δωρεάν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης & της χοληστερόλης, τη λήψη δημογραφικών στοιχείων, την καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη Συμβουλευτική Νοσηλευτική.  Σε όλους τους εξεταζομένους θα δοθούν ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη και οδηγίες διατροφής.

Στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο έλεγχος θα διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα, στο Δημαρχείο (Κύπρου 68, Αργυρούπολη) και την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου και την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης (Κύπρου 68, Αργυρούπολη) και ώρες: 09:00 – 14:00.

Ενώ στο Δήμο Καλλιθέας, ο έλεγχος θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 14:00, στα Δημοτικά Ιατρεία (Ανδρομάχης 100, Καλλιθέα).

2. Σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης σε εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται σε μαζικούς χώρους, όπως καθηγητές, επαγγελματίες υγείας, προπονητές, αθλητές.

Τονίζεται ότι η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΩΚΚ www.onasseio.gr ή στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αργυρούπολης - Ελληνικού 210 99 61 973 και 210 95 32 712 – 713 για το Δήμο Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...