Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Προτεραιότητα η άψογη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου


Nα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους, προσφέροντας την αγάπη, τη στοργή και τη φροντίδα τους στα παιδιά των Δημοτικών Σταθμών για τη στήριξη της εργαζόμενης...
μητέρας, προέτρεψε τις υπεύθυνες των Σταθμών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Συνάντηση με τις υπεύθυνες των 13 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κου Νικόλαου Κάββαλου και της Διευθύντριας των Σταθμών κας Μαρίας Κάβουρα.

Ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. ενημέρωσε τον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας περιόδου.

Όπως ανέφερε στα 720 παιδιά που φιλοξενούνται στους αναβαθμισμένους χώρους των 13 Σταθμών προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες από το προσωπικό μαζί με την αγάπη, τη φροντίδα και τη στοργή που χρειάζονται τις ώρες που βρίσκονται μακριά από την οικογένεια τους.

Οι Παιδικοί Σταθμοί όπως σημείωσε λειτουργούν χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό ή υλικοτεχνικά μέσα, ενώ από φέτος τρεις Παιδικοί Σταθμοί λειτουργούν με φυσικό αέριο, παράλληλα με το νέο Παιδικό Σταθμό στην Κοκκινιά που λειτουργεί με γεωθερμία για τη θέρμανση και ψύξη, γεγονός που συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που τα παιδιά όλων των εργαζόμενων μητέρων φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Είμαστε διπλά ικανοποιημένοι –σημείωσε- καθώς η προτίμησή τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας καταδεικνύει και τη σημαντική δουλειά που παράγεται και το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας.

Ο κος Πατούλης προέτρεψε τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους, καθώς σε αυτή τη δύσκολη εποχή που η ελληνική οικογένεια πλήττεται, είναι εξαιρετικά σημαντική η στήριξη και η συμπαράσταση που προσφέρουμε στους εργαζόμενους γονείς, ώστε να μπορούν απερίσπαστοι να ασχοληθούν με τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Από την πλευρά τους οι συμμετέχουσες στη συνάντηση ευχαρίστησαν τον κο Πατούλη για το καθημερινό ενδιαφέρον που επιδεικνύει μέσω του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...