Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

NowWeMove: ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στο Πάρκο του Φλοίσβου


ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, και στο Πάρκο του Φλοίσβου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τις 11 π.μ. - 2 μ.μ., θα γίνει  μια μοναδική εκδήλωση!

BODYWEIGHT STRENGTH WORKOUT

Δυναμικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος (Καθίσματα-Προβολές-Παραλλαγές κλασσικών ασκήσεων-Στηρίξεις κ.α) που γυμνάζουν πολύπλευρα κάθε μυϊκή ομάδα.Γυμναστείτε εντελώς διαφορετικά, όπως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχατε δοκιμάσει!

FATBURN (SIMLE & QUICK)

Μοναδικό πρόγραμμα (ΗΙΙΤ) (Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης) μελετημένο σε ομάδες, ζευγάρια αλλά και ατομικά. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει εναλλαγή ασκήσεων ενδυνάμωσης με αερόβιες ασκήσεις σε πολύ γρήγορο χρόνο. Νιώστε τον ιδρώτα και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κάψτε το λίπος σε σύντομο χρονικό διάστημα με το νέο μας πρόγραμμα.

DANCE AEROBIC

Στο τέλος του προγράμματος θα διεξαχθεί χορευτικό party dance aerobic

Υπεύθυνος: Επαμεινώνδας Κώνστας  τηλ.:6947332046

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εκστρατείας με στόχο την κινητοποίηση 100 εκατομμυρίων  Ευρωπαίων προς την άσκηση. Επίκεντρο αυτής της εκστρατείας είναι η Εβδομάδα Κίνησης (Move Week), με περισσότερες από 1000 εκδηλώσεις σε  πάνω από 30 χώρες της Ευρώπης, διοργανωμένες από εκατοντάδες εθελοντές! 

Η Ελλάδα κατέχει μία από τις τελευταίες θέσεις στη φυσική άσκηση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, μόλις 18% των Ελλήνων ασκείται σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση, γεγονός που έχεις σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών. Η εκστρατεία NowWeMove, δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες και στην Ελλάδα να δοκιμάσουν παλιούς, νέους και εναλλακτικούς τρόπους άσκησης εντελώς δωρεάν και να ανακαλύψουν αυτόν που τους εμπνέει και κινητοποιεί! Στόχος είναι να αναδειχθούν διαφορετικές και προσιτές σε όλους μορφές φυσικής άσκησης που μπορούν να μπουν στο καθημερινό πρόγραμμα και να βελτιώσουν ουσιαστικά το βιοτικό επίπεδο κάθε πολίτη.

Οι Ελληνικές διοργανώσεις, που περιλαμβάνουν πρωινές και βραδινές ποδηλατικές διαδρομές, άσκηση για όλη την οικογένεια, αεροβική στην ύπαιθρο και στο νερό, δράσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και χρόνιες παθήσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα μέρη της χώρας κατά τη διάρκεια της MoveWeek, η οποία διαρκεί από τη Δευτέρα 7 μέχρι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.


Το μήνυμα; « Υπάρχει μία μορφή άσκησης για όλους, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, την
οικονομική ή τη σωματική του κατάσταση!»

Βασικό συστατικό της εκστρατείας είναι η συνεργασία ανάμεσα σε διαφορετικούς φορείς. Σύλλογοι αθλητισμού, ΜΚΟ, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εταιρείες ή απλοί πολίτες καλούνται να γίνουν  «Αντιπρόσωποι Κίνησης» (Move Agents) και να διοργανώσουν εκδηλώσεις με οδηγό τη φαντασία,  το μεράκι και τη δημιουργικότητα.

Την εκστρατεία έχει οργανώσει ο Διεθνής Οργανισμός για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό
(International Sports & Cultural Association, ISCA), με σύμμαχο την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία
Ποδηλατιστών (European Cyclists’ Federation), ενώ έλαβε επιχορήγηση ενός εκατομμυρίου ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προώθηση της εκστρατείας σε κάθε άκρη της Ευρώπης.

Τέλος,  το EUROSPORT εγγυάται τη διάδοση του μηνύματος σε Παγκόσμια κλίμακα με επαρκή κάλυψη των  εκδηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...