Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Προθεσμία και στον «πυρηνάρχη» του Περάματος για την επίθεση στο Πέραμα

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε την Παρασκευή από τον 5ο τακτικό ανακριτή Πειραιά ο «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα και για άλλη επίθεση χρυσαυγιτών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να απολογηθεί μαζί με τους άλλους τρεις συγκατηγορουμένους του, οι οποίοι προσήχθησαν στον ανακριτή το πρωί και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 11 Οκτωβρίου.

Ο μέχρι χθες καταζητούμενος πυρηνάρχης Περάματος παραδόθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, χθες, Πέμπτη.

Οι κατηγορούμενοι έχουν αναγνωρισθεί από τα θύματα, όλοι μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου, ως δράστες της επίθεσης εναντίον τους, έξω από τις εγκαταστάσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου.

Τα θύματα της επίθεσης είχαν καταγγείλει στις συμπληρωματικές τους καταθέσεις ότι τα μέλη της ομάδα της Χρυσής Αυγής κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα με ειδικά διαμορφωμένες μεταλλικές προεξοχές ικανές να προκαλέσουν θάνατο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μία από αυτές τις ιδιοκατασκευές εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη πίσω από μονάδα κλιματιστικού μηχανήματος στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...