Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτοί έφτιαχναν πλαστές διαθήκες


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες επτά ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πλαστών διαθηκών και παράνομης ιδιοποίησης περιουσιακών στοιχείων ατόμων που είχαν αποβιώσει.

Πρόκειται για τους:

1) ΔΑΝΙΗΛ Έλενα του Εμμανουήλ Αγγουρίδη και της Αναστασίας2) ΑΓΓΟΥΡΙΔΟΥ Αναστασία του Ιωάννη και της Γεωργίας3) ΦΩΤΙΑΔΗ Κωνσταντίνο του Λαζάρου και της Ελένης4) ΦΩΤΙΑΔΗ Εμμανουήλ του Λαζάρου και της Ελένης5) ΦΩΤΙΑΔΗ Μάριο του Λαζάρου και της Ελένης


6) ΦΟΥΛΟΥ Βασιλική του Γρηγορίου και της Ελένης7) RUBINSTEIN MAITLAND Robert – John του Kenneth και της Αναστασίας


(μη συλληφθείς)

Σε βάρος των ανωτέρω, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας μετά χρήσεως από κοινού κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της απάτης κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση και από κοινού και ενώπιον δικαστηρίου.

Οι δυο τελευταίες αξιόποινες πράξεις έγιναν σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με τη ζημιά να αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476434, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...