Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ένας μήνας από τη δολοφονία του Π. Φύσσα: Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι

Ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου-Δραπετσώνας-Περάματος διοργανώνει αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 6 μμ, στο Κερατσίνι.

«Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί να ξεριζώσει την σκουριά του φασισμού και του συστήματός του από τις γειτονιές μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους νέους, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους γονείς, να κάνουν δική τους υπόθεση το ξερίζωμα των τυράννων-φασιστών από τις γειτονιές, τα σχολεία, τα στέκια, τους χώρους εργασίας.

«18 Σεπτέμβρη 2013, Κερατσίνι: Ο Παύλος Φύσσας δολοφονείται από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α, με δυο μαχαιριές στην καρδιά εκτελώντας εντολές ανωτέρων!

Ένα μήνα μετά...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει... Μετά από τόνους μελανιού σε εφημερίδες, εκατοντάδες αναλύσεις, δεκάδες τηλεοπτικά πάνελ... Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μπαινοβγαίνουν στα δικαστήρια με σωρεία κατηγοριών, όμως μόνο ελάχιστοι προφυλακίστηκαν. Οι καναλάρχες τους κλείνουν τα μικρόφωνα ενώ καθημερινά τους διαφήμιζαν. Οι δημοσιογράφοι τους κατακεραυνώνουν, ενώ πριν τους εγκωμίαζαν. Αυτοί που “δεν ήξεραν”, είχαν αποδείξεις από το 1987. Οι εφοπλιστές που τους χρηματοδοτούσαν συνεχίζουν να κερδοσκοπούν στο απυρόβλητο. Η αστυνομία που τους “κυνηγάει”, δεν ασχολείται με τους φασιστικούς θύλακες που είναι γεμάτα τα σωθικά της. Η κυβέρνηση που επιβάλλει την «νομιμότητα» και «καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται» μέχρι πριν ένα μήνα έψαχνε συνεργασίες μαζί τους και ήθελε μια πιο «σοβαρή Χρυσή Αυγή», για να κυβερνήσει μαζί της. Ταυτόχρονα επιβάλλει και πιο βίαια μέτρα για τον λαό, καταστέλλει κινητοποιήσεις, ποινικοποιεί αγώνες και πετσοκόβει δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες!

...και τίποτα δεν είναι όπως παλιά! Από την πρώτη κιόλας μέρα της δολοφονίας χιλιάδες λαού βγήκαν στο δρόμο, εκατοντάδες διαδηλώσεις σε όλη την χώρα και το εξωτερικό βροντοφώναξαν «σιγά μην φοβηθώ», οι γειτονιές μας ξανάσμιξαν, τα καφενεία μας ξαναζωντάνεψαν, νέοι και νέες εξεγέρθηκαν, εργαζόμενοι-γονείς αφυπνίστηκαν!

Όλα αυτά για να μας υπενθυμίσουν κάτι που οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας ήξεραν χρόνια και το πλήρωσαν με αίμα, ότι :

«Απ’ τα τσακάλια δε γλιτώνεις μ΄εύχες και παρακάλια»

Καμία αστυνομία δεν πρόκειται να εξιχνιάσει τις βρωμιές της Χ.Α και τον φασισμό, γιατί διαπλέκονται μαζί τους εδώ και χρόνια. Κανένα κράτος δεν πρόκειται να πατάξει το παρακράτος γιατί είναι το μακρύ τους χέρι. Καμιά κυβέρνηση δεν θα τους ξεσκεπάσει ολοκληρωτικά, ειδικά με τον λαό αμέτοχο, γιατί έχουν άμεσα συμφέροντα από αυτούς, για να επιβάλλουν τον φόβο και το σύγχρονό δουλεμπόριο.

Ο φασισμός τσακίζεται μόνο με πάλη λαϊκή!

Νέε, άνεργε, εργαζόμενε, μαθητή, γονέα, κάνε δική σου υπόθεση το ξερίζωμα τυράννων-φασιστών από την γειτονιά μας, τα σχολεία μας, τα στέκια μας, την δουλειά μας! Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί να ξεριζώσει την σκουριά του φασισμού και του συστήματός του από τις γειτονιές μας, όπως και το ’40. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΑΓΩΝΑ ενάντια στην φτώχεια, τα μνημόνια, την κυβέρνηση, τον ολοκληρωτισμό, τον φόβο και τον φασισμό

Παρασκευή 18 Οκτώβρη 6μμ Όλοι διαδηλώνουμε στο Κερατσίνι (Π. Τσαλδάρη)

Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου Δραπετσώνας Περάματος

http://antifasikdp.wordpress.com

[Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ (ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ),«ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ»

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 824, 825, 826 απο Ηλεκτρικό Πειραιά

Β18, Γ18 απο Ομόνοια]»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...