Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ποινική δίωξη για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου στο ζευγάρι από το Ζεφύρι

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της εμπορίας και της αρπαγής ανηλίκου από κοινού απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του ζευγαριού που συνελήφθη στο Ζεφύρι, μετά από καταγγελία ότι είχαν βρέφος του οποίου δεν ήταν βιολογικοί γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ ο 53χρονος κατηγορούμενος και η 48χρονη σύζυγος παραδέχθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα ότι πλήρωσαν 4 χιλιάδες ευρώ για να πάρουν το μωρό.

Βάσει όσων καταγράφονται στη δικογραφία, το ζευγάρι φέρεται ότι πήρε, έναντι του προαναφερόμενου ποσού, το μωρό, από Ελληνίδα Ρομά με την μεσολάβηση μίας γυναίκας.

Επίσης φέρεται να επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να δηλώσει το παιδί στο Δήμο Φυλής ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δικογραφία περιλαμβάνεται κατάθεση γυναίκας η οποία υποστηρίζει πώς η κατηγορουμένη προσποιούνταν την έγκυο πριν εμφανιστεί το μωρό.

Για την υπόθεση είναι πιθανό να ζητηθεί από την Εισαγγελία άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ζευγαριού, προκειμένου να εξακριβωθούν οι όποιες συνεννοήσεις έγιναν πριν την αγοραπωλησία του παιδιού και να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Ήδη, δόθηκε εντολή για την υποβολή του βρέφους σε εξετάσεις DNA.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο οι δύο κατηγορούμενοι  ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...