Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ξανακλείνει η Λεωφόρος Καλυβίων


Όσοι χάρηκαν χάρηκαν με την "απολαυστική" οδήγηση στην Λεωφόρο Καλυβίων. Ο δρόμος, ο οποίος παραδόθηκε προσωρινά στην κυκλοφορία στις αρχές Ιουλίου, ξανακλείνει για... ένα μήνα λόγω των νέων εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Όσο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους καταστηματάρχες που βρίσκονται στην Λεωφόρο, όσοι έχουν απομείνει, απλά τραβάνε τα μαλλιά τους αφού οι πρώτες εργασίες για την κατασκευή του δρόμου ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2012!

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους παρακάτω οδικούς άξονες, περιοχής Δήμου Σαρωνικού, για το χρονικό διάστημα από 1-8-2013 έως και 31-9-2013, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

Α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Καλυβίων, στο τμήμα της από τη Λ. Αθηνών-Σουνίου έως τη Λ. Αναβύσσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις μέσω των οδών Κουντουριώτου, Πιπίνου και Κύπρου.

Β) Χαρακτηρισμός της οδού Πιπίνου, στο τμήμα της από την οδό Κύπρου έως την οδό Ομήρου, ως προτεραιότητας έναντι των παρόδων της.

Γ) Μονοδρόμηση της οδού Πιπίνου, στο τμήμα της από τη Λ. Αθηνών-Σουνίου προς και μέχρι την οδό Ομήρου.

Δ) Μονοδρόμηση της οδού Πιπίνου, στο τμήμα της από την οδό Κύπρου προς και μέχρι την οδό Ομήρου.

Ε) Χαρακτηρισμός της οδού Κουντουριώτου, στο τμήμα της από την οδό Ομήρου έως την οδό Κύπρου, ως προτεραιότητας έναντι των παρόδων της, με εξαίρεση την οδό Κύπρου.

ΣΤ) Μονοδρόμηση της οδού Κουντουριώτου, στο τμήμα της από την οδό Ομήρου προς και μέχρι την οδό Κύπρου.

Ζ) Χαρακτηρισμός της οδού Ομήρου και της επέκτασής της, στο τμήμα από την οδό Πιπίνου έως τη Λ. Καλυβίων, ως προτεραιότητας έναντι των παρόδων της.
mesogianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...