Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ζεφύρι: Ληστές δολοφόνοι – Από θαύμα ζει 30χρονος κοσμηματοπώλης

Ελάχιστα εκατοστά δίπλα απ' το κορμί του 30χρονου καρφώθηκε η σφαίρα των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν νωρίτερα σε κοσμηματοπωλείο στο Ζεφύρι. Είναι η τέταρτη φορά που το κοσμηματοπωλείο μπαίνει στο στόχαστρο ληστών

Οι δυο ληστές μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο προσποιούμενοι τους πελάτες. Γνώριζαν ότι για να περάσουν την πόρτα πρέπει πρώτα να χτυπήσουν κουδούνι και να περιμένουν και έτσι κατάστρωσαν ολόκληρο σχέδιο.

Χωρίς κουκούλες ή κάτι άλλο που να προδίδει τους σκοπούς τους πήγαν στο κοσμηματοπωλείο προσποιούμενοι ότι ήθελαν να ανταλλάξουν μια καδένα.

Την ώρα εκείνη στο κοσμηματοπωλείο βρισκόταν η σύζυγος και ο γιος του κοσμηματοπώλη.

Ο 30χρονος γιος του κοσμηματοπώλη τυχαία βρισκόταν στην τουαλέτα. Οι ληστές έβγαλαν ένα εννιάρι πιστόλι και απείλησαν τη γυναίκα. Ο γιος κατάλαβε ότι γινόταν ληστεία και πάτησε το κουμπί του συναγερμού βγαίνοντας από την τουαλέτα. Όταν οι δράστες τον είδαν ο ένας από αυτούς σήκωσε το πιστόλι και πυροβόλησε.

Από ένα θαύμα η σφαίρα δεν βρήκε τον τριαντάχρονο και καρφώθηκε στην πόρτα.
Οι ληστές έχοντας ήδη αρπάξει πολλά κοσμήματα κινήθηκαν προς την πόρτα και αφού πυροβόλησαν ακόμη μια φορά στον αέρα ανέβηκαν σε μια μηχανή που είχαν παρκάρει κοντά στο κοσμηματοπωλείο και εξαφανίστηκαν.
Παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...