Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ξεκινούν άμεσα νέα έργα σε Ίλιον, Περιστέρι, Γλυφάδα και Καματερό

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού ύψους 14 εκατ. ευρώ 

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινούν άμεσα τέσσερα νέα έργα  σε Ίλιον, Περιστέρι, Καματερό και Γλυφάδα. Το συνολικό κόστος των έργων ανέρχεται σε περίπου 14 εκατ. ευρώ και θα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Πρόκειται για τα εξής έργα:

Ίλιον

Το έργο στο Ίλιον αφορά τη δημιουργία Πολυδύναμου Βιοκλιματικού Κέντρου που θα λειτουργήσει ως Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 9,95 εκατ. ευρώ και το έργο αφορά στην κατασκευή κτιρίου δυναμικότητας 75 ατόμων. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του υπολογίζεται σε δυο χρόνια.

Περιστέρι

Στο δήμο Περιστερίου, το έργο αφορά Βιοκλιματική Ανάπλαση της 1ης Παιδικής Χαράς, συνολικού προϋπολογισμού 1.228.831 ευρώ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου υπολογίζεται σε τρία χρόνια.

Γλυφάδα

Στο δήμο Γλυφάδας πρόκειται να γίνει αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων της πλατείας Χαρίτων και των παράπλευρων χώρων, συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου υπολογίζεται σε επτά μήνες.

Καματερό

Το τελευταίο έργο αφορά στην κατασκευή κτηρίου πολλαπλών χρήσεων για τη στέγαση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού (στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού). Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 700.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...