Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΔΗΜΑΡ Δυτικής Αττικής


Την Τετάρτη 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Στην διαδικασία συμμετείχε και τοποθετήθηκε... ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου.

Στην συνδιάσκεψη αναλύθηκαν καίρια ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ενώ διασαφηνίστηκαν και οι ιδιαίτεροι στόχοι της Δημοκρατικής Αριστεράς για την Δυτική Αττική η οποία πλήττεται ιδιαίτερα από την ανεργία και την περιβαλλοντική ρύπανση. Η σημασία της διακριτής αειφόρου ανάπτυξης, η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και η υποστήριξη της Δυτικής Αττικής ως βιομηχανικού και διαμετακομιστικού κέντρου, η προστασία των ορεινών όγκων και η διατήρηση και ενίσχυση των κοινωνικών δομών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πρότασης της ΔΗΜΑΡ για την Δυτική Αττική. Οι Δήμοι της Δυτικής Αττικής οφείλουν να συνεργαστούν σε μια πορεία αειφόρου ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Αριστεράς και συγκεκριμένη επίκαιρη ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της, Βασίλη Οικονόμου, για αναθεώρηση του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αττικής, οφείλουμε να κινητοποιήσουμε τις πολλές δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής ώστε να σχεδιαστεί ένα ρεαλιστικό και αναπτυξιακό ρυθμιστικό σχέδιο που θα δίνει όραμα για την Αττική του 2030.

Η συνδιάσκεψη ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής η οποία αποτελείται από τους εξής:

Γραμματέας: Γιάννης Καλαφάτης (Ελευσίνα)

Γραμματεία: Στέλιος Γαστεράτος (Μάνδρα)

Γιώργος Κανέλλος (Φυλή)

Ιωάννα Ρενιέρη (Μέγαρα)

Απόστολος Σπυρίδων (Ασπρόπυργος)

Μέλη: Χρήστος Αμπατζόγλου (Ελευσίνα)

Γιάννης Ιερωνυμάκης (Μέγαρα)

Λάμπρος Νιάφας (Φυλή)

Γιάννης Προίσκος (Μέγαρα)

Παναγιώτης Φιλόπουλος (Ασπρόπυργος)

Κώστας Φουρτουλάκης (Μέγαρα)

Πόπη Φούσκαρη (Ελευσίνα)

Γιάννης Τσούτσουρας (Φυλή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...