Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Λύθηκε το πρόβλημα υδροδότησης στην Αίγινα


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, μετά από συντονισμένες παρεμβάσεις του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δόθηκε λύση στο θέμα της υδροδότησης της Αίγινας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου, «για τον ανοικτό εκβιασμό των υδρομεταφορέων να σταματήσουν την υδροδότηση του νησιού θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων και τουριστών του νησιού ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός ο οποίος εξουσιοδότησε τον Υπουργό Εσωτερικών να προχωρήσει στην επίταξη τους».

«Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι υδρομεταφορείς δεσμεύτηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά κ. Νικόλαου Ποιμενίδη και του Δημάρχου Αίγινας κ. Θεοδοσίου Σακιώτη ότι θα συνεχίσουν την ομαλή υδροδότηση του νησιού», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου και κλείνοντας επισημαίνει:

«Ο Υπουργός Εσωτερικών είχε από την πρώτη στιγμή ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης ενώ σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μπήκε σε άμεση ετοιμότητα υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να μην δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στην υδροδότηση της Αίγινας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...