Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»: ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Γυμνασίου – Λυκείου

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ενημερώνει όλους τους ενδιαφερομένους ότι υπάρχουν ακόμη θέσεις για μαθητές για τα ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Γυμνασίου – Λυκείου, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς 2013-2014. Τα μαθήματα εστιάζουν στην κάλυψη κενών καθώς και σε μία πρώτη επαφή των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του σχ. Έτους 2013-2014 με την ύλη των εξετάσεων.

Τα τμήματα δημιουργούνται βάσει της ζήτησης και των αναγκών που θα έχουν οι μαθητές. Οι μαθητές θα γίνονται δεκτοί με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως και κατά την προηγούμενη σχολική περίοδο.

Για ερωτήσεις σχετικά με την διαθεσιμότητα θέσεων στα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» και την δράση μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ)

Προεγγραφές στο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα»

Σας ενημερώνουμε ακόμη, πως μετά την πιλοτική λειτουργία των επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων, κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά με την διαδραστική πλατφόρμα, σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, ξεκινούν οι προεγγραφές μαθητών που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα διαδικτυακά τμήματα του προγράμματος «Διαδικτυακά Μαθήματα» για την σχολική χρονιά 2013-2014. Τα τμήματα αφορούν όλα τα βασικά μαθήματα Γυμνασίου –Λυκείου. Ζητούμενο είναι η εύκολη, ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πρόσβαση στην γνώση όλων των μαθητών, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

 Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.

Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα» της ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ)

info@oloimazi.org

Επισκεφτείτε την σελίδα μας ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και γίνετε μέλη: www.oloimazi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...