Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για εμπρησμούς Α.Τ.Μ. τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό αναρχικού περιεχομένου.


Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Χαλάνδρι, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 25 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα του εμπρησμού των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της απλής συνέργειας σε αυτά.


Από την αστυνομική έρευνα, που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες προκάλεσαν σήμερα δυο διαδοχικούς εμπρησμούς και ειδικότερα :

Την 02.55 ώρα σε Α.Τ.Μ. Τράπεζας, που βρίσκεται στην πρόσοψη Σούπερ Μάρκετ στην οδό Σ. Βενιζέλου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Την 03.00 ώρα σε Α.Τ.Μ. Τράπεζας, που βρίσκεται στην πρόσοψη Σούπερ Μάρκετ στην οδό Χίου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες φθορές.

Στους χώρους των εμπρησμών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τεμάχια βάμβακος και υαλοβάμβακα, με εμφανή ίχνη καύσης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό αναρχικού περιεχομένου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες κινούνταν με ιδιόκτητο όχημα στην περιοχή όταν περίοικοι παρακολούθησαν τις κινήσεις του και ενημέρωσαν τις διωκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...