Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κλειστός από το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6 ο ΧΥΤΑ Φυλής λόγω παράνομης εισόδου τρίτων


Κλειστός θα παραμείνει από το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6 μέχρι το πέρας της βάρδιας (6 το απόγευμα) ο ΧΥΤΑ Φυλής μετά το νέο περιστατικό της αθρόας εισόδου ξένων ατόμων σε αυτόν με σκοπό... την περισυλλογή αντικειμένων.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού του Συνδέσμου που απασχολείται στο ημερήσιο μέτωπο διάθεσης των απορριμμάτων τις πρώτες μεσημεριανές ώρες εισήλθαν στον ΧΥΤΑ παράνομα, περισσότερα από 100 άτομα, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η συνέχιση των εργασιών, αφού υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

«Αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στον ΧΥΤΑ είναι ένα πραγματικό θέατρο του παραλόγου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορεί η διαχείριση των απορριμμάτων 5 εκ. πολιτών να εξαρτάται από τις διαθέσεις αυτών των ατόμων. Η Πολιτεία πρέπει να ανταποκριθεί στις συνεχείς εκκλήσεις μας και να δώσει άμεσα λύση», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Για τη διακοπή των εργασιών ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής ενημέρωσε με έγγραφό του όλους τους εξυπηρετούμενους Δήμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...