Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Καλοκαίρι στην πόλη» από το Δήμο Βύρωνα


Ξεκίνησαν οι εγγραφές συμμετοχής στο θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης «Καλοκαίρι στην πόλη» για τα παιδιά του Δημοτικού, το οποίο διοργανώνει για τέταρτη χρονιά...ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, γυμναστική και αερόμπικ, χαντ-μπωλ, χορό, εκπαιδευτικό και θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και προβολή ταινιών.

«Για ακόμα μία χρονιά η θερινή ‘κατασκήνωση’ του Δήμου μας έρχεται να απαντήσει στο αίτημα των εργαζόμενων γονιών για απασχόληση των παιδιών τους μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλά και στην ανάγκη των παιδιών για φυσική δραστηριότητα και εκτόνωση, που στις σύγχρονες πόλεις δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθεί. Στόχος μας είναι, μέσα από τη δράση αυτή, να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα διασκέδαση και ψυχαγωγία μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά χωρίζεται σε δύο περιόδους, από τις 17 μέχρι τις 28 Ιουνίου και από την 1 μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 7609340 και 210 7609350.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...