Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Επίθεση με πέτρες σε οχήματα και μηχανήματα του ΕΔΣΝΑ


Στην υποβολή μήνυσης κατ’ αγνώστων προχωρά ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής μετά τα περιστατικά που έλαβαν χώρα χθες και σήμερα...στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής, κατά τη διάρκεια των οποίων άτομα που είχαν εισέλθει παράνομα, πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια ενός μηχανήματος προώθησης απορριμμάτων και ενός ΙΧ αυτοκινήτου της υπηρεσίας φύλαξης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εργαζομένων στον ΧΥΤΑ, τα συγκεκριμένα άτομα που είχαν εισέλθει παράνομα με στόχο τον προσπορισμό υλικών για εμπορία, δεν υπάκουσαν στις οδηγίες να εξέλθουν από τον εργοταξιακό χώρο και αντέδρασαν επιθετικά πετώντας πέτρες με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, επεσήμανε ότι «Τα φαινόμενα της παράνομης εισόδου τρίτων στον ΧΥΤΑ είναι καθημερινά και κανείς από τις αρμόδιες αρχές δεν ενδιαφέρεται. Πριν από λίγες ημέρες υποχρεωθήκαμε να κλείσουμε τον χώρο, για να εξετάσουμε αναφορά περί αγνοουμένου. Σήμερα έχουμε επιθέσεις με πέτρες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων. Τι άλλο πρέπει να συμβεί, ώστε επιτέλους η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις μας και να αναλάβει τις ευθύνες της;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...