Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Φρικτό έγκλημα στην Παιανία 81χρονος εκαψε και αποκεφάλισε την 73χρονη σύζυγό του


Αίσθηση προκαλεί το φρικτό έγκλημα πάθους που σημειώθηκε στην Παιανία με θύμα μια 73χρονη γυναίκα, την οποία έκαψε και αποκεφάλισε ο 81χρονος σύζυγός της...

Ο ηλικιωμένος άντρας φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που κοιμόταν η 73χρονη στην κρεβατοκάμαρά τους, εκείνος πήγε έβρασε νερό σε κατσαρόλα και της το πέταξε στο πρόσωπο.

Σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ η γυναίκα σφάδαζε από τους πόνους πήρε δύο κουζινομάχαιρα και της τα κάρφωσε στον λαιμό.
Στην συνέχεια διέφυγε με το όχημα του φορώντας τις πυτζάμες του. Παρόλο που τράκαρε με το αυτοκίνητο και χτύπησε, συνέχισε την διαδρομή κανονικά και όταν συνειδητοποίησε ότι τον ψάχνουν ανέβηκε σε μια ελιά και παρακολουθούσε από εκεί τις έρευνες. Τελικά συνελήφθη.

«Τη σκότωσα γιατί μου είχε κάνει πολλά. Μετάνιωσα και τώρα θέλω να αυτοκτονήσω», είπε στις αρχές, όταν τον συνέλαβαν, ενώ μετά πρόσθεσε: «μου έκανε απιστίες. Με παρατούσε και έφευγε, με κόλαζε».
Το σώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος η κόρη της. Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή η 73χρονη σε προθανάτια αντίδραση προσπάθησε να σηκωθεί και να διαφύγει, όμως δεν τα κατάφερε… Έπεσε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας, όπου και κατέληξε.

Ο 81χρονος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...