Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Παράταση των συμβάσεων για τη μεταφορά των μαθητών της Αττική


Την παράταση των συμβάσεων για τη μεταφορά των μαθητών για το σχολικό έτος 2013-2014 αποφάσισε ομόφωνα το...Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης. 

Μετά την απόφαση αυτή λύνεται το πρόβλημα της μεταφοράς του συνόλου των μαθητών της Αττικής για το τρέχον σχολικό έτος, αφού η απόφαση αυτή αφορά όλες τις συμβάσεις, δηλαδή αυτές που είχε υπογράψει η Περιφέρεια Αττικής με τους μεταφορείς (τουριστικά λεωφορεία, ταξί και ΚΤΕΛ), αλλά και τις αντίστοιχες των Δήμων. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια Ευρώ.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο προχώρησε στην παραπάνω απόφαση μετά την έκδοση τουαπαραίτητου ΦΕΚ (185Α/ 10.09.2013) που αφορούσε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση και η οποία (έκδοση ΦΕΚ) πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης τουΠεριφερειακού Συμβουλίου. Διευκρινίζεται ότι ο Νόμος ορίζει ότι πρέπει να προηγηθεί η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, προκειμένου στη συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει την απόφαση για την παράταση των συμβάσεων.
pallinipress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...