Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

3 VIDEO - Κερατσίνι - Μάχη με μολότοφ και ΜΑΤ - 4 τραυματίες.

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.





«Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακούγονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, εργατικά συνδικάτα, και απλοί πολίτες εκφράζοντας την οργή τους για τη δολοφονία του άτυχου ράπερ. 

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων». «Ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη τα λόγια του ποιητή «τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», πρόσθεσε.


Μάχες σώμα με σώμα αντιεξουσιαστών - ΜΑΤ

 Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις επτά επικράτησε ένταση με τις μολότοφ και τα δακρυγόνα να πέφτουν «βροχή» έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου. Προηγήθηκαν «μάχες» σώμα με σώμα μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ. Μάλιστα, σε πολλούς κάδους της περιοχής έχουν τοποθετηθεί φωτιές και είχαν στηθεί οδοφράγματα στους δρόμους.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ομάδα 4.000 αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε αργάτ το απόγευμα προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.


Λίγο πριν τις εννιά το βράδυ αναρχικοί και άτομα που φορούσαν μπλούζες με την ελληνική σημαία επιδίδονταν σε πετροπόλεμο στους δρόμους του Κερατσινίου.

Γύρω στις εννιά έγινε γνωστό ότι η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε  20 προσαγωγές στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Παναγή Τσαλδάρη.


Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες.

Νωρίτερα, στο twitter πολίτες καταγγέλλουν ότι άτομα με πολιτικά πετούσαν πέτρες σε διαδηλωτές

Επιτέθηκαν σε συνεργείο του ΑΝΤ1

Επίθεση δέχθηκε και συνεργείο του ΑΝΤ1 το οποίο βρέθηκε στο σημείο για να καλύψει τη συγκέντρωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ομάδα ατόμων έσπασε το παρμπρίζ του βαν με κοντάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...