Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πατέρας δύο παιδιών, εργάτης στην ιχθυόσκαλα: Το προφίλ του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα

Πατέρας δύο παιδιών εργάτης στης ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και οδηγός βυτιοφόρου είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο Χρυσαυγίτης δράστης της δολοφονίας του 35χρονου το βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη Κερατσινίου. 


Σύμφωνα με τον ισότοπο το Tovima.gr ο δράστης της δολοφονίας τους Παύλου Φύσσα διέμενε στην οδό Βρυούλων στη Νίκαια είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ έχει και μια ετεροθαλή αδερφή, η οποία φαίνεται πως συμμερίζεται την εθνικιστική ιδεολογία του.

Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σε ιχθυοπωλεία συγγενών του ενώ τον τελευταίο καιρό δούλευε και ως οδηγός σε βυτιοφόρο που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο δράστης κατά ορισμένους δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ, ενώ κατά κάποιους άλλους είχε και παλαιότερα διαπληκτισμό με τον 35χρονο. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε πρωτοστατήσει σε πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών στην περιοχή του Κερατσινίου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ίδιου «επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να αμυνθώ...».

Γείτονές του στη Νίκαια μιλούν για «έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που έλειπε μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι του λόγω της εργασίας του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...