Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανέβαλε την συγκέντρωση στη Νίκαια ο Μιχαλολιάκος

Είχε προγραματιστεί για αύριο ομιλία του γγ της ΧΑ στη Νίκαια - Δεν έχει δρομολογηθεί καμία ανοιχτή εκδήλωση μελών του κόμματος, λένε στη ΧΑ


Αναβάλλεται επ' αόριστον η προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας. 

Η εκδήλωση είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες από το επίσημο site του ακροδεξιού κόμματος και σήμερα το μεσημέρι, μετά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μέλος, σύμφωνα με τον ίδιο, της Χρυσής Αυγής, αποσύρθηκε το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής θα μιλούσε στα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματός του για: «την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τη μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής».

Πληροφορίες  από τα κεντρικά του ακροδεξιού κόμματος στη Μεσογείων, αναφέρουν πως δεν έχει δρομολογηθεί καμία ανοιχτή εκδήλωση μελών του κόμματος, ως απάντηση στις ευθείες βολές που δέχεται τις τελευταίες ώρες η Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία του άτυχου νέου στο Κερατσινι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...