Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική διαδήλωση στο Πέραμα από ναυτεργάτες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αιματηρή επίθεση που δέχθηκαν την περασμένη Παρασκευή μέλη του ΚΚΕ από χρυσαυγίτες διοργανώνουν την Τρίτη στις 6 το απόγευμα, στη ναυπηγοεπισκευαστική πύλη Περάματος, ναυτεργατικά σωματεία καθώς και συνδικάτα και σωματεία της ζώνης. 

«Πρόκειται για προσχεδιασμένη εγκληματική επίθεση. Η βαθιά και παρατεταμένη κοινωνική - οικονομική κρίση της χώρας είναι το θερμοκήπιο για να αναπτυχθούν οι φασίστες και να βρουν έδαφος οι μέθοδοί τους» τονίζεται σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση εναντίον των μελών του ΚΚΕ είχαν τραυματιστεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...