Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο Χρυσαυγίτης που έκοψε το νήμα της ζωής του 34χρονου Παύλου

Ο δράστης δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και δεν προκύπτει να γνώριζε το θύμα από παλιά

Χρυσαυγίτης είναι ο δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Ο 45χρονος ομολόγησε την δολοφονία λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπως επίσης και το ότι είναι χρυσαυγίτης. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ονομάζεται Γεώργιος Ρουπακιάς είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κάτοικος Νίκαιας. Από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής ο δράστης δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και δεν προκύπτει να γνώριζε το θύμα από παλιά.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στο σπίτι του δράστη βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρικό εκκενωτή (τέιζερ). Οπως κατέθεσε η σύζυγός του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην οικία υπήρχαν επιπλέον ένα πτυσσόμενο κλομπ και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής τα οποία και απομάκρυνε μετά το περιστατικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν σε κάδο απορριμμάτων τις σακούλες με το έντυπο υλικό.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η σύζυγος του 45χρονου είναι ταμίας Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής την οποία επισκεπτόταν ο δράστης 5-6 φορές την εβδομάδα.

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίζεται δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής και το απόγευμα της Τετάρτης ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...