Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του ΚΚΕ περί ολιγωρίας

Εκτεταμένα επεισόδια έξω από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος έλαβαν χώρα, αργά χθες βράδυ, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής ήρθαν στα χέρια με μέλη του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκολλήσεις με αφορμή το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Σε δηλώσεις του μέλη του ΚΚΕ κατήγγειλαν ότι μόλις έφτασε η αστυνομία στο σημείο και ενώ κάποιοι από τους δράστες παρέμεναν στην περιοχή, δεν έγινε καμία κίνηση για την σύλληψή τους παρά τις εκκλήσεις και των περίοικων.

Η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή της διαψεύδει τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που έστειλε η αστυνομία στα Μέσα:

«Ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί περί ολιγωρίας των αστυνομικών Αρχών, σχετικά με το περιστατικό επίθεσης και τραυματισμού μελών του Κ.Κ.Ε., τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Πέραμα Αττικής.

Επισημαίνεται ότι, η πρώτη ενημέρωση του κέντρου της Άμεσης Δράσης για το περιστατικό έγινε τηλεφωνικά την 00:08:17 ώρα σήμερα. Το πρώτο περιπολικό κατέφθασε στο σημείο ύστερα από δυόμισι λεπτά περίπου και συγκεκριμένα την 00:10:57 ώρα, το δεύτερο την 00:12:07 ώρα και το τρίτο την 00:12:09.

Ακολούθως την 00:12:19 ώρα κατέφθασε η πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ των δέκα ατόμων, ενώ στη συνέχεια, διαδοχικά και μέχρι την 00:29:52 ώρα είχαν φτάσει συνολικά στο σημείο εννιά (9) περιπολικά τάξης και ασφάλειας και δύο (2) ομάδες ΔΙΑΣ των δέκα ατόμων η κάθε μια, δηλαδή συνολικά πάνω από τριάντα οκτώ (38) αστυνομικοί.

Κατά το χρόνο άφιξης των αστυνομικών οι δράστες της επίθεσης είχαν αποχωρήσει και πραγματοποιήθηκαν επισταμένες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...