Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απαγορεύθηκαν η διανομή τροφίμων της Χρυσή Αυγής στη Νίκαια και η αντισυγκέντρωση

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύθηκε η προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, όπως και η αντισυγκέντρωση στην οποία καλούσαν συνδικάτα και σωματεία του Πειραιά.


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, δεν επιτρέπεται «κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση - εκδήλωση, που σχετίζεται με την διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη».

Με ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση Νίκαιας της Χρυσής Αυγής καλούσε «τους χειμαζόμενους από το μνημόνιο συμπολίτες» σε ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού  στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

«Διοργανώνουν διανομή τροφίμων με τις πλάτες των εφοπλιστών για να δημιουργήσουν ανοχή για τη δολοφονική τους δράση», τόνιζαν από την πλευρά τους τα συνδικάτα, καλώντας σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» προειδοποιούσαν  και διεμήνυαν ότι όπως και την περασμένη Πέμπτη θα ακυρωθεί και αυτή η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...